Keuring verbandmiddelen voor BHV

Wat is Keuring verbandmiddelen?

Elke onderneming of (sport) vereniging moet voldoende EHBO middelen hebben om in geval van calamiteit eerste hulp te kunnen verlenen. Dit is een wettelijke verplichting.

OFFERTEAANVRAAG

Om te kunnen bepalen wat de kosten voor de inspecties zijn, moeten we weten welke arbeidsmiddelen u heeft. U kunt op het formulier aangeven dat u met ons in contact wilt komen. U kunt ook al kort aangeven wat uw wensen zijn.

WAAROM INSPECTEREN?

Arbeidsmiddelen zoals gereedschappen, machines en installaties, mogen op de werkplek geen gevaar opleveren. Daarom moet u deze arbeidsmiddelen periodiek (laten) keuren. Dat is vastgelegd in de Arbo-wet. Na de keuring is een keuringssticker verplicht met daarop de datum van de laatste en de volgende keuring.

HEEFT U EEN INVENTARISATIELIJST?

Heeft u een inventarisatielijst van uw arbeidsmiddelen? Dan kunt u deze aan ons emailen: info@safetycontrol.nl. Wij nemen vervolgens contact met u op om een offerte op maat voor uw bedrijf te maken.

Dit betekent ook dat de onderneming er voor moet zorgen dat er niet ontbreekt en alle materialen in een goede conditie zijn. En dat is soms lastig. Ondernemingen zijn al druk genoeg met hun kernactiviteiten. Gelukkig kan Weenk Safety Control helpen.

Weenk Safety Control kan de last van het bijhouden van de EHBO materialen van u overnemen. Wij zorgen er voor dat alles altijd up to date is en dat er niets ontbreekt. Dat is wel zo makkelijk! Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

ehbo

Wat keuren we?